УРОЧИСТИЙ ВИПУСК БМАНУМ-2024

prev next

У травні традиційно відбуваються урочистості «Випуск-БМАНУМ», на яких принагідно вшановують переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. Цьогорічні урочистості відбулися 24 травня у Мармуровій залі Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.

На заході були присутні випускники БМАНУМ, призери ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, декани факультетів та викладачі ЧНУ ім. Юрія Федьковича, викладачі Буковинського державного медичного університету, представники й вчителі закладів освіти області, батьки.

Випускниками 2024 року є близько трьохсот слухачів різних наукових відділень академії, які отримали свідоцтва про завершення навчання у БМАНУМ. Упродовж трьох (а хтось і чотирьох) років ці учні слухали лекції кращих науковців краю, брали участь в різних заходах Буковинської Малої академії наук,  проводили цікаві дослідження і захищали свої перші наукові проєкти.

З вітальними словами до гостей звернулися: заступниця директорки Департаменту освіти і науки ЧОВА Оксана Гринюк, ректор Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича Роман Петришин, президент Буковинської Малої академії наук учнівської молоді, проректор з наукової роботи ЧНУ імені Ю. Федьковича  Андрій Саміла, в.о. директора БМАНУМ Олена Дика та випускниця академії, учениця Путильського ліцею Валерія Довбуш.

Одним із основних етапів урочистостей було вручення дипломів юним науковцям, призерам ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт 2023-2024 н.р., відзначили 129 учнів ЗЗСО області. Старання та завзятість кожного з них були гідно оцінені. Звичайно, велику підтримку переможцям надавали наукові керівники, викладачі, вчителі, під керівництвом яких вони працювали, проводили свої дослідження.

Також варто відзначити, що на початку травня наша буковинська команда гідно представила свої наукові напрацювання та виборола 14 призових місць на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН України.

Ми щиро вдячні нашим науково-педагогічним працівникам, які віддано працюють, щоб помітити найкращих серед кращих, вказати їм вектор руху та відкрити дорогу: для когось у науку, а для когось просто у професію, яку вони успішно опанують в майбутньому.

Творчу атмосферу заходу створили художні номери вихованців обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини».

Шановні випускники та слухачі БМАНУМ, нехай ваші знання та вміння допомагають вам у подальшому навчанні та житті. Вірте в себе, прагніть до нових знань і ніколи не зупиняйтеся на досягнутому!

Всі фото можна переглянути у галереї:

https://chernivtsi.man.gov.ua/gallery/all/VIPUSK_BMANUM2024/

 

Фотогалерея

foto
ВИПУСК БМАНУМ-2024
Всi фото more

Опитування

Щоб на вашу думку потрібно змінити в навчальному процесі Малої академії?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН