Рік досягнень БМАНУМ

prev next

1 червня 2020 року у Буковинській Малій академії наук учнівської молоді відбуласяонлайн-зустріч «Робимо життя кольоровим, яскравим і радісним» присвячена Дню захисту дітей та випуску слухачів БМАНУМ.  В Україні цей день не є вихідним, але для дітей завжди виглядає особливо святково: це - веселі заходи, концерти,  перший день літа та початок довгоочікуваних канікул. Але цього року всі заходи та веселощі, на жаль, тільки в онлайн-режимі.

Поштовхом для проведення  зустрічі стало бажання  організувати живе спілкування між викладачами, методистами,  слухачами та випускниками Буковинської Малої академії та надати  можливість БМАНівці продемонстрували свої багатогранні таланти. Всі присутні впевнились в тому, що наші дітивміють не тільки гарно вчитися та здійснювати наукові розвідки, а й писати  поезії, оповідання, роздуми, малювати картини, грати на музичних інструментах, танцювати, співати, вишивати тощо. Не даремно кажуть, що талановита людина – талановита у всьому. Таланти дітей були представлені в трьох номінаціях:

  • «Поезія у моєму житті»;
  • «Мистецтво додає у моє життя яскравості та кольору»;
  • «Моє захоплення – наука».

У вітальних  словах Тріски М.К., директорки БМАНУМ, Фочука П.М., президента БМАНУМ,проректора з наукової роботи ЧНУ імені Ю. Федьковича, професора, д.х.н. та науково-педагогічних працівників пролунали щирі вітання випускникам,  побажання займатись наукою та змістовно провести канікули.

 Випускники академії (Москалюк Микита, учень Чернівецької гімназії №3, Манескул Наталія, учениця Михальчанського ліцею Сторожинецького району, президент учнівського самоврядування БМАНУМ та Сливка Катерина, учениця Чернівецької гімназії №2) поділилися своїм досвідом навчання в Буковинській Малій академії та побажали всім міцного здоров’я,  успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Особливі слова подяки лунали в адрес педагогів, наставників та однодумців.

 Презентація під назвою «Рік цікавих досягнень БМАНУМ», в якій були висвітлені всі заходи, вдалі моменти з життя Буковинської Малої академії за 2019-2020 н.р., засвідчила, що рік був продуктивним, насиченим, складним.

Організатори висловлюють подяку всім учасникам онлайн-зустрічі, а особливо талановитим слухачам БМАНУМ, які вкотре довели, що вони – найкращі.

           Пишаємось  обдарованою учнівською молоддю Буковини!

 

 

Фотогалерея

foto
ВИПУСК БМАНУМ-2024
Всi фото more

Опитування

Щоб на вашу думку потрібно змінити в навчальному процесі Малої академії?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН