Посвята в слухачі БМАНУМ - 2022

prev next

12 жовтня 2022 року відбулося свято «Посвята в слухачі Буковинської Малої академії наук учнівської молоді». У зв’язку із обставинами, які складаються, цьогоріч урочистості пройшли у форматі онлайн.

На святі слухачів привітали: директор Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації - Сакрієр Оксана Леонідівна, президент Буковинської Малої академії наук учнівської молоді - Фочук Петро Михайлович, директор Буковинської Малої академії наук учнівської молоді -  Тріска Марія Костянтинівна. З вітальним словом також звернулися: Мартинюк Ольга Василівна - декан факультету математики та інформатики ЧНУ імені Юрія Федьковича, доктор фізико-математичних наук, професор та Ситнікова Ірина Олександрівна - доцент кафедри екології та біомоніторингу Інституту біології, хімії та біоресурсів ЧНУ імені Юрія Федьковича, кандидат біологічних наук.

Важливим етапом проведення урочистостей було нагородження двадцяти призерів ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт дипломами Національного центру «Мала академія наук України».

Вітання цьогорічним першокурсникам адресував випускник БМАНУМ, призер II та ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, нині студент І курсу Кошицького національного університету (Словаччина) Рихло Назар. Він поділився спогадами щодо навчання в Академії та можливостями, які вона йому подарувала. Співпраця із науковцями, реалізація дослідницьких нахилів, самостійна творча діяльність, участь у конкурсах різного рівня зіграли вирішальну роль у його становленні як особистості.

Прозвучали вітання нашим слухачам та першокурсникам від учнів Путильського ліцею, які розповіли про свою діяльність в Академії, про досвід написанням наукових робіт і поділилися сподіваннями на новий навчальний рік.

З музичним привітанням виступив Банарь Дмитро - слухач Буковинської Малої академії наук учнівської молоді, призер ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів БМАНУМ, нині студент І курсу Чернівецького обласного фахового коледжу мистецтв імені Сидора Воробкевич.

Вкінці свята учням-слухачам побажали плідного навчального року, творчих здобутків, активної діяльності та нескінченного ентузіазму для реалізації їхнього потенціалу.

Фотогалерея

foto
ВИПУСК БМАНУМ-2024
Всi фото more

Опитування

Щоб на вашу думку потрібно змінити в навчальному процесі Малої академії?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН