Нагородження слухачів БМАНУМ, призерів міжнародних змагань

prev next

На перший погляд, вони – звичайні підлітки, сором’язливі і неговіркі, люблять тривалі перерви в школі і не в захваті від майбутнього НМТ. Але світ їх знає як кращих українських учнів, тому що кожен з них – переможець престижних міжнародних інтелектуальних змагань.

Знайомтеся: Єлизавета Оринчук – срібна призерка Європейської виставки креативності та інновацій «Euroinvent», де представляла свій дослідницький проєкт властивостей веселки; Максим Костишин – срібний призер міжнародного інноваційного шоу «INOVA», на якому презентував власний онлайн-конструктор навчальних курсів; Євген Ковбасюк – срібний призер Міжнародного челенджу «Науковий погляд», де продемонстрував не тільки свої глибокі знання з математики, фізики, хімії та біології, але і вміння працювати в міжнародній команді однодумців.

Саме за ці успіхи наші слухачі були запрошені 8 листопада на зустріч з начальником Чернівецької обласної військової адміністрації Русланом Запаранюком та директором Департаменту освіти і науки Оксаною Сакрієр. В ході розмови юні інвентори розповідали про свої винаходи, ділилися враженнями  від заходів, де вони представляли Україну та нашу область, розповідали про свої мрії та бачення майбутнього, дослухалися порад очільників краю та пробували себе в кріслі директора Департаменту освіти і науки.

За свої здобутки юні інтелектуали отримали грошову винагороду в розмірі 5 тис. грн. від Чернівецької обласної військової адміністрації у рамках виконання заходів Регіональної програми молодіжної політики у Чернівецькій області на 2021-2025 роки.

Вітаємо наших талановитих слухачів і дякуємо Чернівецькій обласній військовій адміністрації за підтримку обдарованої молоді краю! Це гарна традиція Буковини – опікуватися талантами, інвестуючи в майбутній інтелектуальний розвиток країни.

Фотогалерея

foto
ВИПУСК БМАНУМ-2024
Всi фото more

Опитування

Щоб на вашу думку потрібно змінити в навчальному процесі Малої академії?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН