І засідання науково-методичної Ради БМАНУМ

prev next

23 жовтня 2020 року в приміщенні Буковинської Малої академії  відбулося І засідання науково-методичної Ради БМАНУМ у 2020-2021 н.р. На засіданні були присутні: Петро Фочук, президент БМАНУМ, професор; Марія Тріска, директор БМАНУМ; заступники БМАНУМ, науковці Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича та Буковинського державного медичного університету (керівники відділень, секцій БМАНУМ, члени науково-методичної ради БМАНУМ), методисти академії.

         Петро Фочук, президент БМАНУМ, професор, доктор хімічних наук, привітав всіх присутніх та розпочав засідання науково-методичної Ради, окресливши пріоритетні напрями роботи Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича у співпраці з БМАНУМ щодо організації науково-дослідницької роботи учнівської молоді у 2020/2021 навчальному році та запропонував залучати до навчання більше дітей молодшого віку.

         Марія Тріска, директор БМАНУМ, підвела підсумки роботи академії за 2019-2020 н.р. та визначила основні напрямки роботи закладів в умовах адаптивного карантину у 2020-2021 н.р.

         Наступним етапом науково-методичної ради стали презентації заступників БМАНУМ про затвердження Стратегії розвитку КОПНЗ «Буковинська Мала академія наук учнівської молоді" на 2020-2025 роки, заступник директора з наукової роботи, голова науково-методичної ради БМАНУМ, Михайло Бауер та про Освітню програму Буковинської Малої академії наук учнівської молоді на 2020-2021 н.р., заступник директора з навчально-методичної роботи, Світлана Ляшенко.

         Науковці активно долучилися до обговорення всіх питань на порядку денному, висловили свої пропозиції і окреслили основні проблеми проведення занять у зв’язку з епідеміологічною ситуацією в області та шляхи їх вирішення. Наголосили на актуальності розробки робочих зошитів, посібників для слухачів БМАНУМ. Також важливим питанням засідання було підготовка та участь слухачів БМАНУМ в ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, який відбудеться в листопаді цього року.

         За результатами засідання члени науково-методичної ради БМАНУМ затвердили  вищевказані матеріали одноголосно.

Фотогалерея

foto
ВИПУСК БМАНУМ-2024
Всi фото more

Опитування

Щоб на вашу думку потрібно змінити в навчальному процесі Малої академії?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН