Вчимося думати англійською

prev next
Надія Довбуш, слухачка
І рівня відділення мовознавства,
секція «Англійська мова»
 
          В Буковинській Малій академії наук учнівської молоді на секції «Англійська мова» навчаюсь перший рік – всією групою вчимося розмовляти літературною англійською мовою, вивчаємо лексику та граматику. Завдяки нашому викладачу, Новосадській Олені Борисівні, яка завжди пропонує щось оригінальне - заняття дуже цікаві та пізнавальні. Наприклад, у січні ми вирішували кросворд про різні країни світу, завдяки чому дізналися багато вражаючих фактів про інші народи.
          На мою думку, технічний прогрес – це найкращий друг людства. Тому, завдяки інноваційним технологіям, учні мають змогу слухати різні аудіозаписи розмовною англійською, наслідуючи звуки та інтонацію носіїв мови. Кажуть, що найкращий спосіб вдосконалення навиків іноземної мови – це бесіда. Ми обговорюємо різні теми, ставимо одне одному запитання на задану тематику й відповідаємо на них, складаємо усні розповіді й діалоги, граємо в рольові ігри. Наша вчителька вважає, що граматика – це повелителька мови, завдяки якій ти відкриваєш для себе абсолютно новий світ здавалося знайомого предмету. Саме тому ми приділяємо їй так багато часу й стільки уваги, завжди вчимо всі граматичні правила напам'ять. Зокрема, на початку цього місяця ми засвоїли тему «Умовні речення», яка тепер допомагає нам у правильній побудові речень та чіткому висвітленні своєї думки.
          Відомий філософ сказав, що життя без помилок не існує, адже вони допомагають нам розвиватися як особистостям. На заняттях ми не боїмося помилятись, оскільки Олена Борисівна ніколи не критикує нас і завжди допомагає, а коли потрібно, виправляє. Вона докладає максимум зусиль, щоб зацікавити нас ще більше для вивчення іноземної мови. Інколи ми розігруємо різні сценки або беремо участь у цікавих вікторинах. Для того, щоб збагатити словниковий запас, читаємо різні тексти, з яких дізнаємося про раніше невідомі для нас факти. На уроках з країнознавства ми вивчаємо культуру, звичаї та традиції англомовних держав тощо.
          Кожний наш урок містить елементи науково-дослідницької роботи, яка дає нам можливість самостійно робити власні припущення, а потім – висновки. Нам дуже цікаво так працювати, а головне – це допомагає нам краще засвоювати вивчений матеріал.
          Уся наша група хоче щиро подякувати всьому колективу Буковинської Малої академії наук, а особливо Олені Борисівні за такі цікаві й прекрасні заняття. Ми щиро цінуємо й поважаємо Вашу роботу.
          З роси і води Вам, наші шановні викладачі!

Фотогалерея

foto
Міжнародний день числа Пі
Всi фото more

Опитування

Щоб на вашу думку потрібно змінити в навчальному процесі Малої академії?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН