Відбулася ІІ профільна еколого-натуралістична зміна на базі ПОВЗ «Лунка»

prev next

ітні канікули – це завжди приємно. Закінчилися уроки, позаду залишилися дзвінки, перерви, а попереду – яскраві, теплі дні. Побувати у таборі, весело відпочити, набратися сил, щоб у наступному навчальному році дати фори однокласникам, а у шкільному творі на тему «Як я провів літо» написати про яскраві та незабутні враження від відпочинку – мрія кожної дитини. Щороку Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації приділяє велику увагу питанню відпочинку та оздоровленню дітей. 

На базі ПОВЗ «Лунка» Сторожинецького району Чернівецької області з 24 червня по 14 липня 2017 року було проведено ІІ профільну еколого-натуралістичну зміну.

Педагоги доклали максимум зусиль, щоб дозвілля дітей було цікавим. Щодня вихованці табору брали участь у різних видах спортивних змагань, були учасниками екологічних конкурсів, брейн-рингів, вікторин, інтелектуальних та розважальних квестів, малювали та розважались, ходили на екскурсії.

Саме під час подорожей та екскурсій діти мають можливість дізнатися щось нове про наш незбагненний навколишній світ, відкрити ще незвідані куточки нашого мальовничого краю, збагатити свій внутрішній світ та отримати чудові враження. З вихованцями було проведено декілька походів: похід на вершину Брада, похід на витривалість «Лунка» - «Цолан» - «Палтін» - «Петраушка» - «Лунка». Діти піднімались смерековим лісом, гірською стежкою.

Для вихованців старшого віку було проведено дводенний похід за маршрутом «Лунка» - «Цолан» - «Палтін» - «Лунка», який залишив по собі безліч приємних вражень.

Значна увага педагогічним колективом була приділена вихованню патріотичного духу дітей. Для них було проведено День патріотичної пісні, відзначено свято Дня Конституції.

Під час проведення свята Івана Купала дітям нагадали про народні звичаї та традиції нашого народу. Усі дівчата плели вінки та спускали їх на воду в річку, співали пісень, танцювали купальські таночки.

Сподобалось юннатам і відвідування екологічних гуртків, які щоденно працювали в таборі. Діти отримали нові знання щодо основ екології, застосування лікарських трав, пили смачні лікарські чаї, пробували себе в ролі юних журналістів, покращували знання з англійської мови  в гуртку «Світ природи з елементами англійської мови», відвідували гурток з психології, де ставали учасниками психологічних тренінгів. Також працювали гуртки «Берегиня», «Народна пісня», «Етнолялька» та інші.

Найбільш активні учасники конкурсів та змагань були нагороджені грамотами, медалями та солодощами.

12 липня 2017 року ІІ профільну еколого-натуралістичну табірну зміну  в ПОВЗ «Лунка» було урочисто закрито, відбувся святковий концерт. Вихованці отримали безліч неповторних та незабутніх вражень. 

Фотогалерея

foto
Краєзнавча конференція «Буковинський край очима юних науковців» згуртувала юних дослідників
Всi фото more

Опитування

Щоб на вашу думку потрібно змінити в навчальному процесі Малої академії?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН