Літня профільна школа БМАНУМ – цікавий досвід у спілкуванні з науковцями нашого краю

prev next

16 червня 2017 року завершила роботу літня школа БМАНУМ. Цього року вона проводилася з метою поглибленого вивчення англійської мови  та залучення обдарованої учнівської молоді до пошукових, дослідницьких і експериментальних робіт у різних галузях науки, поглибленого вивчення профільних дисциплін та задоволення потреб у професійному самовизначенні.

30 активних учнів, незважаючи на канікули, погоду і можливість відіспатися та відпочити на свій розсуд, щоранку приходили на заняття до академії. Навчаючись у літній школі, вони мали можливість поглибити і систематизувати знання з англійської мови та різних наукових галузей, виявити інтерес до науково-дослідницької, пошукової, експериментальної та винахідницької діяльності, сформувати навички роботи в команді, знайти нових друзів та однодумців, розширити власний світогляд, гармонійно поєднати пізнавальну діяльність з активним дозвіллям та оздоровленням.

За відгуками учасників  літньої школи БМАНУМ ці два тижні стали унікальним досвідом відчуття себе в англомовному середовищі з безмежним простором для фантазії!   Згідно з програмою проведено низку пізнавальних екскурсій. Особливо запам’яталось те, що екскурсоводами виступали науковці, які розповідали цікаві факти та розкривали таємниці рідного міста, його історії, науки, природи рідного краю. Учасники літньої школи мали можливість здійснити досліди в унікальних лабораторіях фізичного факультету, відвідати зоологічний музей, наукову бібліотеку ЧНУ імені Ю. Федьковича.

 Завдяки літній школі БМАНУМ слухачі переконались, що навчання може бути цікавим, веселим і захоплюючим.

Не менш цінними є враження викладачів, які щодня працювали зі слухачами Буковинської Малої академії. З їх слів літня школа БМАНУМ організована як академічний проект навчання і розвитку, спромоглась вийти за межі дидактичного простору у сферу сприяння внутрішній мотивації учнів, самоаналізу їх досвіду і проектування моделей можливого подальшого саморозвитку на основі здобутих знань і навичок.

Створена БМАНУМ атмосфера була по-домашньому затишною і одночасно стимулюючою до навчання й творчої діяльності – таку складну і чудову сполуку можна вважати неабияким організаційним досягненням.

 

 

Фотогалерея

foto
Міжнародний день числа Пі
Всi фото more

Опитування

Щоб на вашу думку потрібно змінити в навчальному процесі Малої академії?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН