НОВА СПІВПРАЦЯ МАН: ЩОБ ПРО МАНІВЦІВ ЗНАЛИ В УСЬОМУ СВІТІ Мала академія наук за сприяння Міністерства освіти та науки України та Міністерство закордонних справ домовилися спільно популяризувати Україну в світовій науковій та освітній спільноті

етою співробітництва є розвиток у сферах формування та реалізації державної політики щодо зовнішніх зносин, підвищення рівня освіти учнівської та студентської молоді, підвищення кваліфікації педагогів, впровадження нових інноваційних технологій та освітніх методик у сфері наукової освіти та популяризації науки.

Меморандум про співпрацю підписаний в рамках стратегії Міністерства закордонних справ України про забезпечення позиціонування України в світі через інструменти культурної, освітньої, експертної, економічної, спортивної та кулінарної дипломатії.

І вже у 2022 році Україна прийматиме учасників з 70 країн в рамках 2-х масштабних заходів: Міжнародної олімпіади з астрономії та астрофізики та Міжнародної молодіжної наукової олімпіади. Організатор подій, Мала академія наук України, та МЗС офіційно домовилися співпрацювати під час підготовки та проведення олімпіад, об'єднати зусилля у просуванні освітнього потенціалу, талантів та науково-технічних досягнень України на глобальному рівні, а також підтримувати міжнародне співробітництво в галузі освіти та науки.

Наразі Мала академія наук взаємодіє з партнерами в 50 країнах світу, є членом 5 міжнародних організацій та організатором 7 міжнародних наукових шкіл. Учні МАН в 2021 році здобули більше 300 медалей на 20 міжнародних конкурсах, а сама МАН стала першим в світі національним організатором Олімпіади Геніїв та долучила Україну до глобальної космічної програми МКС для школярів.

Підписали меморандум в Міністерстві закордонних справ. У церемонії взяли участь Державний секретар МЗС Олександр Баньков та Президент МАН Станіслав Довгий.

Фотогалерея

foto
Міжнародний день числа Пі
Всi фото more

Опитування

Щоб на вашу думку потрібно змінити в навчальному процесі Малої академії?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН