ЧАС ІННОВАЦІЙ Відбулася пресконференція-анонс Міжнародного форуму «INNOVATION MARKET 2019»

Учора в інформаційному агентстві «Укрінформ» організатори ІV Міжнародного форуму «Innovation Market» розповіли, що чекає на відвідувачів та учасників події.

Національний центр «Мала академія наук України» є партнером заходу три роки поспіль. Тож директор НЦ «МАНУ» Оксен Лісовий анонсував чотири локації, які працюватимуть за участі МАНівців та експертів МАН на форумі цього разу.

Планується, що на ювілейній X Всеукраїнській науково-технічній виставці-конкурсі молодіжних інноваційних проєктів «Майбутнє України» понад 130 учнів з усіх областей презентуватимуть 121 проєкт. Також відбудеться «Innovation Hachathon», генеральними спонсорами якого є дві компанії ‒ «Sempal» і «Everest». Представники цих організацій генеруватимуть реальні виклики бізнесу, а учні МАН пропонуватимуть свої креативні рішення. Функціонуватиме й алея стартап-проєктів. Тут свої розробки як готову бізнес-ідею презентуватимуть слухачі бізнес-інкубатору Малої академії наук «UF Incubator». Також буде діяти дискусійна панель «Наукова освіта: світовий досвід та інноваційний потенціал для України». Участь в обговоренні підтвердили закордонні експерти із Секретаріату ЮНЕСКО і деяких дослідницьких установ Європи та Азії.

‒ Наша співпраця з «Innovation Market» дає ефективний імпульс для роботи з дітьми у регіонах. На цей захід орієнтуються педагоги з усієї України, готуючи школярів. Щороку рівень розробок учнів стає вищим, бо вони розуміють, де їм доведеться їх презентувати, ‒ підсумував Оксен Лісовий.

ІV Міжнародний форум «Innovation Market» відбудеться 5‒7 листопада в Міжнародному виставковому центрі. Запрошені вітчизняні та зарубіжні експерти, представники інвестиційно-фінансових установ, фондів, сфери захисту інтелектуальної власності, малого і середнього бізнесу, розробники інноваційних технологій. Серед провідних тем заходу: тренди інновацій в Україні та світі, розвиток і підтримка інноваційних проєктів, шляхи розвитку інноваційного бізнесу в Україні. Приєднуйтеся до середовища, у якому народжуються новації!

Фотогалерея

foto
Краєзнавча конференція «Буковинський край очима юних науковців» згуртувала юних дослідників
Всi фото more

Опитування

Щоб на вашу думку потрібно змінити в навчальному процесі Малої академії?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН