Відбувся обласний семінар методистів РМК (ММК) на тему «Концептуальні засади роботи з обдарованою молоддю на 2011-2012 н.р.»

prev next

11 листопада 2011 року за участі заступника начальника – начальника управління змісту навчання і виховання ГУОН ОДА Л.М.Тарангул в приміщенні Буковинської малої академії наук учнівської молоді відбувся обласний семінар методистів РМК (ММК) на тему «Концептуальні засади роботи з обдарованою молоддю на 2011-2012 н.р.»
Любов Тарангул привітала всіх присутніх і зазначила, що Головне управління освіти протягом 2011р. зробило вагомі кроки до реалізації якісної освіти – це зовнішнє незалежне оцінювання, а також Положення про проведення І-ІІІ етапів учнівських олімпіад. У 2011році зріс кількісний показник переможців на державному рівні. Любов Миколаївна провела порівняльний аналіз показників участі команди Чернівецької області у олімпіадах та конкурсах у розрізі адміністративно-територіальних одиниць та якості участі на ІV етапі олімпіад.
Любов Миколаївна висвітлила причини, що призвели до зниження результатів роботи з обдарованими дітьми – це якість участі; відсутність налагодження співпраці ЗНЗ із вишами області; відсутність системи учнівських олімпіад та конкурсів державного рівня. Насамкінець Любов Миколаївна зазначила: «Ми повинні працювати на якісний показник, щоб наші діти були конкурентоздатними. Тільки спільні зусилля та любов до дітей дадуть нам позитивні результати.»
У роботі семінару також взяли участь С.С.Костишин, президент БМАНУМ; О.Г.Ушенко, проректор з наукової роботи ЧНУ ім. Ю.Федьковича, М.К.Тріска, директор КОПНЗ «БМАНУМ», Т.С.Богачик, заступник директора ІППО ЧО; П.В.Осколов, заступник директора БМАНУМ з науково-методичної роботи; Л.В.Маркуляк, канд. філ. наук, доцент кафедри української літератури ЧНУ ім.Ю.Федьковича; М.І.Сумарюк, канд. фізико-математичних наук ЧНУ ім.Ю.Федьковича.
У ході круглого столу учасниками семінару були прийняті рекомендації щодо розвитку та підтримки обдарованих дітей та молоді, підвищення результативності пошуково-дослідницької роботи.

Рекомендації обласного семінару відповідальних працівників відділів (управління) освіти

Фотогалерея

foto
Міжнародний день числа Пі
Всi фото more

Опитування

Щоб на вашу думку потрібно змінити в навчальному процесі Малої академії?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН