Розширене засідання президії та методичної ради БМАНУМ

prev next

Під час засідання з науковими керівниками учнів-членів Буковинської Малої академії наук учнівської молоді було обговорено ряд питань щодо підготовки науково-дослідницьких робіт та участі у 2-му та 3-му етапах Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у 2011/2012 навчальному році. У своєму виступі Любов Тарангул зосередила увагу на необхідності розроблення: «Практичних кроків щодо залучення інтелектуально та творчо обдарованої молоді дот науково-дослідницької та експериментальної роботи».
«Головне управління освіти і науки приділяє значну та належну увагу науковій діяльності та зміцненню наукового потенціалу наших дітей.
Сьогодні, ми зібралися для того, щоб визначити основні критерії проведення конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, обговорити технологію підготовки його переможців та заходи щодо науково-методичного забезпечення проведення 1-го та 2-го етапів конкурсу-захисту», - відзначила Любов Миколаївна.
У ході засідання також виступили: О.Г.Ушенко, проректор ЧНУ ім.Ю.Федьковича – «Мета і завдання проведення конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт»; С.С.Костишин, президент БМАНУМ – «Про технологію підготовки переможців конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт»; М.К.Тріска, директор БМАНУМ – «Спільна робота ЧНУ ім.Ю.Федьковича та БМАНУМ щодо підготовки учнів-членів БМАНУМ до конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт»; П.В.Осколов, заступник директора БМАНУМ з науково-методичної роботи – «Про заходи щодо науково-методичного забезпечення проведення 1-го та 2-го етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт».
Досвідом з організації науково-дослідницьких робіт поділилися кандидат філологічних наук, керівник наукового відділення «Французька мова» БМАНУМ - Р.В.Вацеба та кандидат біологічних наук, викладач БМАНУМ – С.С.Руденко, учні яких систематично займають призові місця на державному та міжнародному рівнях.

Фотогалерея

foto
Міжнародний день числа Пі
Всi фото more

Опитування

Щоб на вашу думку потрібно змінити в навчальному процесі Малої академії?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН