Посвята в слухачі БМАНУМ - 2020

prev next

        16 жовтня відбулися урочистості з нагоди посвяти в слухачі Буковинської Малої академії наук учнівської молоді. Традиційно наші урочистості відбуваються у величній Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, але, на жаль, цього року в зв’язку з карантинними обмеженнями наше свято проводилося в онлайн режимі.

         Відкрив урочистості Петро Фочук, президент Буковинської Малої академії наук учнівської молоді, професор, доктор хімічних наук. 

        З вітальними словами до слухачів Академії звернулася Оксана Гринюк, в.о. заступника директора Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації – начальник управління освіти і науки Департаменту. Оксана Іванівна відзначила високу результативність БМАНУМ у різноманітних міжнародних та всеукраїнських конкурсах, зацікавленість учнівської молоді до навчання у Буковинській Малій академії та привітала слухачів і науково-педагогічних працівників з новим навчальним роком. Марія Тріска, директор БМАНУМ, звернулася до нових МАНівців з напутніми словами, побажала всім міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань. Від науковців БМАНУМ до слухачів зі словами вітань звернулась Світлана Герегова – доцент кафедри історії України Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, кандидат історичних наук.  

         Випускники БМАНУМ, нині студенти вузів – Микитюк Вікторія та Канюк Максим переконали  першокурсників у тому, що навчання в Академії та спілкування з кращими науковцями та вчителями області є важливим досвідом у визначення майбутньої професії та реалізації своїх потенційних задатків.

          Всі учасники онлайн-свята побажали першокурсникам твердих знань і високих успіхів, добрих товаришів і нескінченного ентузіазму, активної діяльності і міцного здоров’я, щоб цей навчальний рік подарував безліч можливостей проявити свої здібності і таланти.

Фотогалерея

foto
Міжнародний день числа Пі
Всi фото more

Опитування

Щоб на вашу думку потрібно змінити в навчальному процесі Малої академії?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН