На базі Кіцманської районної гімназії проведено обласний семінар БМАНУМ

prev next

Відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації на 2016/2017 навчальний рік та з метою подальшого вдосконалення організації науково-дослідницької роботи учнів-членів наукових товариств та об'єднань 20 жовтня 2016 року на базі Кіцманської гімназії відбувся обласний семінар Буковинської Малої академії наук учнівської молоді  з проблеми «Науково-методичні аспекти проведення польових досліджень у сучасній школі».

У роботі семінару взяли участь:  Сакрієр Оксана - начальник управління освіти і науки Департаменту, Равлюк Руслана - начальник відділу  освіти, молоді та спорту  Кіцманської районної державної адміністрації, Тріска Марія - директор Буковинської Малої академії наук учнівської молоді, Костащук Іван - доцент ЧНУ імені Юрія Федьковича, кандидат географічних наук, керівник наукового відділення наук про Землю, методисти  районних та міських методичних кабінетів, які відповідають за роботу з обдарованою учнівською молоддю, методисти БМАНУМ, науково-педагогічні працівники  Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича,  працівники ІППОЧО.

У своєму виступі Cакрієр Оксана Леонідівна наголосила на місії  Нової української школи, основне завдання  якої  – допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками. Начальник управління освіти і науки Департаменту оцінила високий рівень підготовки БМАНУМ та  Кіцманської районної гімназії до обласного семінару (директор – Гешко В.І.).

Директор БМАНУМ Тріска Марія Костянтинівна  розкрила роль інтеграції навчальної та науково-дослідницької діяльності у БМАНУМ для підтримки обдарованих дітей Чернівецької області.

Костащук  Іван Іванович, доцент ЧНУ імені Юрія Федьковича, кандидат географічних наук на високому науково-методичному рівні провів майстер-клас   на тему «Польові дослідження як основа написання учнівських наукових робіт». Звіт та фрагменти засідань відділень учнівського наукового об'єднання «Олімп»  Кіцманської районної гімназії викликали зацікавленість в усіх присутніх. Учні гімназії також продемонстрували свої мистецькі таланти.

Учасники семінару отримали методичний посібник «Науково-методичні аспекти проведення польових досліджень у сучасній школі», інформаційні матеріали з досвіду роботи Кіцманської районної гімназії та друковані видання БМАНУМ.

            За результатами  семінару підготовлено методи

Фотогалерея

foto
Краєзнавча конференція «Буковинський край очима юних науковців» згуртувала юних дослідників
Всi фото more

Опитування

Щоб на вашу думку потрібно змінити в навчальному процесі Малої академії?

Адреси розташування веб-сайтів:

Волинське територіальне відділення МАН

Рівненське територіальне відділення МАН

Житомирське територіальне відділення МАН

Київське обласне територіальне відділення МАН

Київське територіальне відділення МАН

Чернігівське територіальне відділення МАН

Сумське територіальне відділення МАН

Львівське територіальне відділення МАН

Тернопільске територіальне відділення МАН

Хмельницьке територіальне відділення МАН

Вінницьке територіальне відділення МАН

Черкаське територіальне відділення МАН

Полтавське територіальне відділення МАН

Харківське територіальне відділення МАН

Луганське територіальне відділення МАН

Закарпатське територіальне відділення МАН

Івано-Франківське територіальне відділення МАН

Чернівецьке територіальне відділення МАН

Кіровоградське територіальне відділення МАН

Дніпропетровське територіальне відділення МАН

Миколаївське територіальне відділення МАН

Запорізьке територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН

Севастопольське територіальне відділення МАН Київське територіальне відділення МАН Івано-Франківське територіальне відділення МАН